Magas minőségű intelligens rendszerek

Ismerje meg termékeinket
img

UniAlarm Dispatcher

Okos biztonsági rendszer

UniAlarm Dispatcher rendszerünket már több mint 5 éve fejlesztjük és a világ több országában alkalmazzák mind a polgári biztonsági szolgálatok, mind pedig hivatásos tűzoltóságok.

Tovább »
img

UniAlarm Fire IP

A világ első LoraWAN átjelzője

UniAlarm Fire IP termékünk a világon egyedülállónak számító adatgyűjtő és továbbító eszköz, melyet a szakmai igények alapján, elsősorban vészhelyzeti adattovábbításra, tűzátjelzéshez fejlesztettünk ki.

Tovább »
img

Universal Device Management System

SCADA előnyök régi eszközökkel

A technológia folyamatos változása ellenére, még nagyon sok helyen találhatóak régi típusú HMI és PLC modellek, melyekkel napjainkban a kommunikáció szinte lehetetlen. Megoldásunkkal ez modern felületen válik lehetségessé.

Tovább »
img

AMiT programozható vezérlők

Ipari minőségű vezérlés

Az AMiT irányítástechnikai és vezérlő eszközök már bizonyítottak a Cseh tömegközlekedésben és most az intelligens épületek vezérlése is ipari minőségben áll rendelkezésre.

Tovább »
img

UniTrack intelligens nyomonkövetés

A gyártás folyamatáról mindent

Egyedileg fejlesztett ipari megoldásunk mindenben felveszi a versenyt a legnagyobb gyártók megoldásával: állomásonkénti vonalkódos azonosítást kínál wireless leolvasó egységekkel.

Tovább »
img

ENIKA wireless szenzorok és kapcsolók

Vezeték nélküli előnyök

Az ABB Electro Praga szerelvény családjába illeszkedő vezeték nélküli kapcsolók és érzékelők szépek, nincsenek hagyományos villanyszerelési kötöttségek és ráadásul programozhatóak is.

Tovább »
Ismerje meg szolgáltatásainkat is »

Kérdése van? Segítséget szeretne kérni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A következő űrlap kitöltésével és elküldésével felteheti kérdéseit vagy elmondhatja megoldásra váró műszaki problémáját, mi pedig legkésőbb 48 órán belül válaszolunk megkeresésére!