Ultimate solutions in Hardware & software engineering

Intelligens szoftverek, eszközök, komplett megoldások

 

Nagyvállalati profizmus a kisvállalatok rugalmasságával

Közel tíz éves működésünk során fejlesztő vállalatként megtanultuk kezelni a nagy projekteket és sikerrel néztünk szembe a leglehetetlenebbnek tűnő kihívásokkal is. Ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert nem feladatokat oldunk meg, hanem megoldásokat szállítunk.

Úgy gondoljuk, hogy a magas szintű szaktudás nem kell, hogy merev nagyvállalati formával párosuljon, így rugalmasan, a legszélesebb műszaki spektrumon történő kiszolgálást biztosítjuk partnereinknek.

Tudjon meg többet víziónkról »
 

Magas minőségű intelligens rendszerek

Ismerje meg termékeinket
img

UniAlarm Dispatcher

Okos biztonsági rendszer

UniAlarm Dispatcher rendszerünket már több mint 5 éve fejlesztjük és a világ több országában alkalmazzák mind a polgári biztonsági szolgálatok, mind pedig hivatásos tűzoltóságok.

Tovább »
img

UniAlarm Fire IP

A világ első LoraWAN átjelzője

UniAlarm Fire IP termékünk a világon egyedülállónak számító adatgyűjtő és továbbító eszköz, melyet a szakmai igények alapján, elsősorban vészhelyzeti adattovábbításra, tűzátjelzéshez fejlesztettünk ki.

Tovább »
img

Universal Device Management System

SCADA előnyök régi eszközökkel

A technológia folyamatos változása ellenére, még nagyon sok helyen találhatóak régi típusú HMI és PLC modellek, melyekkel napjainkban a kommunikáció szinte lehetetlen. Megoldásunkkal ez modern felületen válik lehetségessé.

Tovább »
img

AMiT programozható vezérlők

Ipari minőségű vezérlés

Az AMiT irányítástechnikai és vezérlő eszközök már bizonyítottak a Cseh tömegközlekedésben és most az intelligens épületek vezérlése is ipari minőségben áll rendelkezésre.

Tovább »
img

UniTrack intelligens nyomonkövetés

A gyártás folyamatáról mindent

Egyedileg fejlesztett ipari megoldásunk mindenben felveszi a versenyt a legnagyobb gyártók megoldásával: állomásonkénti vonalkódos azonosítást kínál wireless leolvasó egységekkel.

Tovább »
img

ENIKA wireless szenzorok és kapcsolók

Vezeték nélküli előnyök

Az ABB Electro Praga szerelvény családjába illeszkedő vezeték nélküli kapcsolók és érzékelők szépek, nincsenek hagyományos villanyszerelési kötöttségek és ráadásul programozhatóak is.

Tovább »
Ismerje meg szolgáltatásainkat is »

Ipari automatizálás, robotizálás

Több, mint 10 éves hardware és software fejlesztési kompetenciánkra építve nyújtunk automatizálási megoldásokat elsősorban a gyártó vállalatok számára. Bár társaságunk saját megoldásai elsősorban az irányítástechnikai feladatokra összpontosítanak, partnereink segítségével akár komplett gépek tervezését és gyártását is el tudjuk végezni.

Különösen nagy tapasztalatunk van nem támogatott, régi rendszerek migrálásában, melyek közül talán legfontosabb és sok tekintetben egyedülálló a Siemens S5 PLC-k és OS/2 alapú alapú HMI-k akár transzparens felújítása.

Tovább »

Miért válasszon minket?

Ismerje meg megoldásainkat

24 órás online támogatás

Ipari automatizálás projektjeinkhez 24/7 támogatást biztosítunk, akár mérnöki felügyelettel és távoli beavatkozási lehetőséggel

Egyedi hardware és software fejlesztés

Kész megoldásaink mellett ügyfeleink egyedi fejlesztési igényeit is megoldjuk a hardware tervezésétől a software átadásáig

Professzionális minőségbiztosítás

Tevékenységeinket ISO 9001, míg az információk biztonságos kezelését ISO/IEC 27001 szabvány szerint végezzük

Kiváló szakmai tudás és tapasztalat

Társaságunknál mérnökeink 10-15 éves tapasztalattal, míg fiatal gyakornokaink fáradhatatlanságukkal dolgoznak a siker érdekében

Nemzetközi projekttapasztalat

Legyen szó akár több országból menedzselt projektről, távoli hozzáféréssel és modern kommunikációs eszközeinkkel megoldjuk

Aktualitások

2019-05-10 12:45:07

Központi címünk megváltozott!

Értesítjük tisztelt partnereinket, hogy központi címünk megváltozott, új címünk: President Center, 1054 Budapest, Kálmán Imre u. 1. Kérjük, hogy leveleiket már az új címre postázzák részünkre!

Fontos, hogy fejlesztési központunk címe változatlan, így a csomagok kezelésében, valamint az oktatási helyszínekben változás nem történt.

2018-05-23 11:22:00

Online a teljes eszközkínálat

Elkészült honlapunk legfrissebb verziója, melyen valamennyi termékünk online bemutatkozása is megtalálható magyar nyelven. A termékekről képek, adatlapok, kézikönyvek és CAD szimbólumok is rendelkezésre állnak, melyek természetesen ingyenesen letölthetőek közvetlenül honlapunkról.

2017-12-13 11:22:00

PLC továbbképzés stratégiai partnerünknél

Stratégiai partnerünk az AMiT s.r.o idén is Brüno-ban rendezte meg partnerei részére a PLC programozási workshop-ot. A kétnapos előadás-sorozaton lehetőségünk volt megismerni a legújabb fejlesztéseket, valamint a gyakorlatban is kipróbálni a speciális programozási műveleteket. Az újdonságok között mind az ipari automatizálás, mind pedig az intelligens épületek kapcsán akadtak bőven eszközök: itt mutatkozott be először új 10 és 15 colos érintőképernyős vezérlőjük is.

Kérdése van?

Küldjön üzenetet

A következő űrlap kitöltésével és elküldésével felteheti kérdéseit vagy elmondhatja megoldásra váró műszaki problémáját, mi pedig legkésőbb 48 órán belül válaszolunk megkeresésére!