2018-05-23 11:22:00
Online a teljes eszközkínálat

Elkészült honlapunk legfrissebb verziója, melyen valamennyi termékünk online bemutatkozása is megtalálható magyar nyelven. A termékekről képek, adatlapok, kézikönyvek és CAD szimbólumok is rendelkezésre állnak, melyek természetesen ingyenesen letölthetőek közvetlenül honlapunkról.

2017-12-13 11:22:00
PLC továbbképzés stratégiai partnerünknél

Stratégiai partnerünk az AMiT s.r.o idén is Brüno-ban rendezte meg partnerei részére a PLC programozási workshop-ot. A kétnapos előadás-sorozaton lehetőségünk volt megismerni a legújabb fejlesztéseket, valamint a gyakorlatban is kipróbálni a speciális programozási műveleteket. Az újdonságok között mind az ipari automatizálás, mind pedig az intelligens épületek kapcsán akadtak bőven eszközök: itt mutatkozott be először új 10 és 15 colos érintőképernyős vezérlőjük is.

2017-03-08 11:22:00
Szeretettel várjuk Önöket április 5-9. között a Construmán!

Az idei évben is megrendezésre kerül a 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás, a Construma! Az április 5-9. között tartandó rendezvényen társaságunk a United Technology Alliance is részt vesz, melyen bemutatásra kerülnek intelligens épületautomatizálási termékeink és megoldásaink. A kiállított eszközöket nem csak megnézni, de akár kipróbálni is lehet, így az interaktív bemutató segíti a szakma és az érdeklődő építkezőket is a választásban.